My Way / Valkenswaard

Valkenswaard


MY WAY FASHION & SHOES VALKENSWAARD

My Way in Valkenswaard is een dames modewinkel waar je niet omheen kunt, met een oppervlakte van bijna 500m2, gelegen aan de Corridor, op een zeer prominente plaats in het centrum van Valkenswaard. De etalages zijn opvallend trendy en nodigen uit om naar binnen te gaan. Eenmaal binnen valt meteen op dat de winkel ruim en overzichtelijk is; het "vintage" interieur maakt dat je je thuis voelt. De kleurstelling is modern: wit met antraciet. Het interieur wordt mede bepaald door perzische vloerkleden, oude meubels zoals een chesterfield bankstel, werkbanken etc en oude bouwlampen. Daarnaast hebben wij gebruik gemaakt van grote foto-impressies, zowel modern als vintage. De beleving van de klant staat bij My Way dus centraal; of het nu gaat om het warme eigentijdse interieur, de presentaties, de geurbeleving of, last but not least, het vriendelijke en vakkundige personeel.

KORTOM:
Als klant word je bij My Way in de watten gelegd.

Naast een uitgebreid aanbod aan kleding, verkoopt My Way ook een ruim assortiment schoenen.
De collecties worden wekelijks uitgeleverd, dus er is continu vernieuwing in de winkel. Momenteel verkopen wij de volgende damesmerken:

Kleding:
Esprit, Vero Moda, O.N.L.Y, Angels, MAC, Tramontana en Expresso. Daarnaast kopen wij wekelijks bij kleinere merken collecties in die alles completeren.

Schoenen:
Tango shoes & Only shoes.

Byoux
:
Azone, Red Temple, Pieces etc.

Alle reden om My Way te bezoeken: een grote kans dat je bij ons zult slagen.
Bezoek ons ook op Facebook en like ons! Dat kan via de homepagina van onze website of op www.facebook.com/mywayfashion

Contactgegevens:       
My Way Women BV
Corridor 35A
5554HL  Valkenswaard
040-2049120
mywayvalkenswaard@live.nlOnze merken