Vacature Valkenswaard

07-06-2020
Ons team in Valkenswaard is op zoek naar een enthousiaste verkoopmedewerkster (oproepkracht/parttimer). Beschikbaarheid in de vakantieperiode is een pre! Heb je affiniteit met mode en ben je flexibel? Dan is deze vacature wellicht iets voor jou! Stuur je cv met foto naar mywayvalkenswaard@live.nl t.a.v. Ellen. We vinden het ook leuk als je jezelf komt voorstellen, dus loop vooral even binnen!


Only Carmakoma

24-05-2020
Heb jij Only Carmakoma al ontdekt? Vrouwen met rondingen kunnen hun hart ophalen, want Only CarmaKoma heeft de ideale plus size kleding  voor jou in maat 42-48. Kleding die jouw curves op de juiste manier accentueert. Beschikbaar in beide filialen!

Summer Musthave

10-05-2020
Enkele fashion musthaves deze zomer? Wij kunnen wel een aantal items voor je opnoemen die de top 5 zeker zullen halen! Denk aan o.a. de midi-maxi jurk, de speelse playsuit, jumpsuit en de shirtdress (overhemd jurk). Heerlijk zomers, luchtig en speels. Kortom; perfect voor komende zomerdagen!

New in

26-04-2020
De nieuwe collectie van Tramontana is binnen in beide winkels! Maak kennis met een prachtige collectie in warme kleurtonen en vrolijke prints. It's a summer delight;)

Fijne paasdagen!

12-04-2020
Wij wensen jullie allemaal een vrolijk en gezond Pasen! Liefs, Team My Way