Geen mouw aan te passen

Mouwloze items zijn overal dit seizoen. Dragen we ze in de winter massaal in de vorm van een bodywarmer of spencer over een blouse of T-shirt, in de lente en zomer dragen we het als statement piece zonder iets eronder. Hoewel mouwloze ontwerpen lang een stoffige status hebben gehad, zijn ze stiekem veelzijdiger dan ooit, net als ultra stylish. Hoe je deze trend allemaal kunt dragen? Lees mee!

Dit jaar hebben mouwloze breisels hun status van overblijfsel uit grootmoeders kast definitief verloren. De stijlvolle items zijn net zo veelzijdig als een gewoon vest en helemaal leuk in combinatie met contrasterende materialen als een leren broek, jeans of pantalon. Maak sets met een klassiek overhemd op een pantalon voor een preppy look. Of ga voor een stoerdere uitstraling met een T-shirt en een jeans. Kies een leren broek voor een avondje op stap en draag je mouwloze stuk zonder iets eronder. De juiste sieraden en accessoires maken deze toffe uitgaanslook helemaal af.

Een ander manier om mouwloze stukken te stijlen is door ze over een maxijurk of rok te dragen. Kies voor hoge laarzen om het totaalplaatje helemaal af te maken. Echte durfallen kiezen voor een breisel zonder mouwen over een oversized blouse. Style deze outfit met sneakers of toffe boots.

Draag een effen spencer tot slot bij voorkeur met een bedrukt overhemd of shirt en een spencer in print met een effen overhemd of T-shirt. Ook mooi: twee effen kledingstukken in dezelfde tonen.

17 February 2022